UGALJ 

 

        Sirova Kolubara je lignitni, najpoznatiji i najrasprostranjeniji ugalj u Srbiji. Gornja toplotna moć "Sirove Kolubare" je oko 2500 kcal, dok donja toplotna moć iznosi 2000 kcal. Sirova Kolubara je karakteristična po tome što nema veliku kaloričnu moć i može se ložiti u šporetima ili pećima na čvrsto gorivo.

        Sušeni Vreoci je tip sušenog lignita koji je pogodan za loženje u pećima na čvrsto gorivo kao i u kotlovima jer razvija visoke temperature. Kalorična vrednost dostiže i do 3000 kcal.
 

        Ugalj Banović je najprimenjeniji ugalj od uvoznih na našem tžištu iz razloga što ima prosečnu kaloričnu vrednost od oko 4000 kcal. Ugalj Banović razvija optimalne temperature i u mesecima kada je temperatura znatno u minusu i kada je u blagom plusu. Ugalj je kaloričan i dugo drži toplotu tako daje interval loženja dosta ređi nego kod ostalih ugljeva. Najviše se koristi granulacija kocka. Dosta je kompaktan i težak tako da ne treba puno prostora za skladistenje.

 

   
 OGREVNO DRVO 

 

        Bukovo i hrastovo drvo kod nas možete kupiti u obliku cepanica ili oblica. Drva se prodaju umetrena a cena je po prostornom metru.

Bukova i hrastova drva

Usluga sečenja

Usluga cepanja

 

 

   
 PELET 

 

        Pelet Bio energy point pakovanje od 15kg                    Pelet Holctim Ivanjica pakovanje od 15kg     

 

 

 

 

* Za Vas možemo obezbediti transport i isporuku. Cena zavisi od količine kupljene robe i udaljenosti na koju se ogrev dostavlja.