Trgovinsko preduzeće Nova Šumadija se bavi prodajom stanova i lokala u Grockoj. Stanovi se prodaju po principu ključ u ruke. Trenutno u ponudi imamo dve zgrade u Grockoj. Svi stanovi su izuzetno funkcionalni, svetli, imaju terasu, parket, odičnu hidro i termoizolaciju, centralno grejanje, interfon... U našoj ponudi imamo stanove raznovrsnih struktura. Objekti su namenjeni za porodično stanovanje a mogu se koristiti i kao poslovni prostor.

        Cena kvadrata stana je od 700 evra do 850 evra sa PDV-om u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, zavisno od položaja, veličine, faze izgradnje i roka plaćanja.

        Cena kvadrata lokala je od 1000 evra do 1200 evra sa PDV-om u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, zavisno od položaja, veličine, faze izgradnje i roka plaćanja.

       Svi klijenti zainteresovani za kupovinu stanova i lokala mogu izvršiti uvid u ispravnost dokumentacije za svaku lokaciju u prostorijama Nove Šumadije, ili na telefon 011/8501-500

        Zgrada je najnovije gradnje, nalazi se u centru Grocke u ulici Vučka Milićeviča br. 9 i poseduje lift.

 

 

        Novogradnja u ulici Sutjeska 10, centar Grocke, pored pijace. Na prodaju su stanovi i lokali. Zgrada ima prostran parking, sa tri strane. Stanarima je obezbeđen mir i privatnost, a sa druge strane, zgrada se nalazi 200 metara od centra Grocke i svih institucija. Planiran završetak radova je do kraja 2016.godine.